MLS Football Jersey

2024 Usposabljanje razreda Nacionalnega trenerja veslanja je uspešno zaključil novo poglavje Hubei Power za pomoč pri vodnih športih

Da bi izvedli „oris gradnje športne moči“, si močno razvijajo vodne športe, spodbujajo standardiziran razvoj in popularizacijo projektov vesla v naši provinci, izpolnjujejo potrebe večine praktikov za posebne usposabljanje in promocijo Razvoj kakovosti veslačja. trening.

Zjutraj 19. aprila se je na slovesnosti odprtja udeležila ustrezna oseba, ki je zadolžena za organizator, predavatelj in vodja združenja za vodne športe Hanyang v Wuhanu.Po tem so se študentje navdušeno predstavili in izrazili svoje razumevanje in ljubezen do gibanja vesla, pa tudi odločnost, da si prizadevajo za razvoj projekta Board Board.

Štiridnevna vsebina za usposabljanje zajema teoretično usposabljanje vesla, tehnično usposabljanje za deske za vesla, postopke usposabljanja za varnostne operacije in usposabljanje za poučevanje.Študenti so s kombinacijo teoretičnega učenja in praktičnih operacij bolj celovito obvladali metode poučevanja in spretnosti gibanja vesla in nenehno izboljševali veščine in učne veščine vesla.

Po usposabljanju so pripravniki izjavili, da so dejavnosti usposabljanja polne suhe robe in so z učenjem močno izboljšale svoje sposobnosti.Po vrnitvi boste svoje znanje uporabili za širjenje čar in vrednosti gibanja deske, tako da vse več ljudi razume in se zaljubi v deske za vesla ter razširi lokalni družbeni vpliv vesla v lokalnem območju.

Ustrezna oseba, zadolžena za center za varčevanje z vodo, je letos izjavila, da bosta voda Save Center in športno združenje Hubei Dragon Boat močno spodbujala projekte vodnih športov. , Yichang in druge pokrajine.Namen tega usposabljanja je gojiti bolj odlične trenerje vesla za veslanje in jim omogočiti, da svoj učeni dohodek uporabijo za praktično poučevanje, ki je postala pomembna sila za spodbujanje trajnostnega, zdravega in urejenega razvoja vesla.

MLS Football Jersey